Blogger Karin

Hi! Ik ben Karin, begin dertig en woon en werk in de Randstad. Ik ben zo’n twee jaar geleden begonnen met het naaien van kleding. Vroeger heb ik wel eens met mijn moeder haar naaimachine wat uitgeprobeerd (met wisselend succes) maar kon het me niet zo heel erg interesseren. Tot twee jaar geleden, toen ik op een goede dag opeens het idee kreeg om mijn eigen rokjes te maken. Sindsdien heb ik een flinke lading rokken en jurken gemaakt!

Qua stijl houd ik van zwierige rokken en a-lijn jurkjes, maar ook strakke rokjes zijn favoriet. Naast de vrouwelijke modellen houd ik ook van praktisch. Alle kokerrokjes krijgen dus een loopsplit en als het even kan naai ik overal zakken in! Ik vind het leuk om mooie printjes en nieuwe soorten stoffen uit te proberen. Ik laat me dan ook graag inspireren door mooie stofjes.

Wat ik het leukste vind aan mijn eigen kleding maken is dat ik alles helemaal naar mijn eigen smaak en stijl kan maken. In de winkel kon ik vaak weinig vinden wat ik echt leuk vond, of het paste niet goed omdat ik geen standaard confectiemaat heb. En niets is zo fijn om een kledingstuk aan te kunnen trekken wat je zelf hebt gemaakt!

Naast naaien hou ik ook van schrijven en aan websites werken. Deze drie interesses komen dan ook perfect samen op mijn blog www.karinkay.nl, waar ik uitgebreid schrijf over mijn creaties.

Lees hier mijn blogs

Lees hier mijn blogs