Blogger Joyce/Pretzl Cosplay

Hoihoi!

Wat leuk dat ik mag gaan schrijven voor de Budgetstoffen blog! Ik zal me even voorstellen, want jullie kennen me nog niet.

 

Mijn naam is Joyce, en ik ben 31 jaar oud. Ik woon in het prachtige Zuid Limburg en daar heb ik ook mijn naai atelier. Naast het maken van kostuums, maak ik ook veel hoodies, mutsen en tasjes. Deze verkoop ik in mijn webshop (www.etsy.com/shop/pretzlcosplay).

 

Mijn artiestennaam is ‘Pretzl Cosplay’ en ik maak dan ook heel graag allerlei gedetailleerde kostuums waarbij ik veel verschillende stoffen en naaitechnieken gebruik. Omdat het bij cosplay vaak nodig is om ‘originele’ materialen met elkaar te combineren, is het ook altijd een uitdaging om nieuwe naaitechnieken te proberen of te bedenken. Over mijn avonturen tijdens het maken van cosplay kostuums ga ik nu schrijven voor deze blog!

 

Dus verwacht leuke berichten over allerlei verschillende technieken en stofjes!

Lees hier mijn blogs