Blogger Lisa

Even voorstellen…

 

Mijn naam is Lisa, ik ben 26 en woon samen met mijn vriend in Poeldijk (net onder Den Haag).

Overdag werk ik op kantoor bij een verzekeringsmaatschappij, in mijn vrije tijd ben ik veel achter de naaimachine te vinden

De eerste keer dat ik achter een naaimachine zat was bij mijn oma toen ik een jaar of 9 was. Als kind was ik al veel bezig met creativiteit en knutselen. Sinds mijn 16e heb ik een naaimachine in huis en ben ik een hoop gaan experimenteren.

Mijn stijl beschrijf ik zelf als “modern-vintage”. Ik hou van het zandloper silhouetten van de jaren ’50, het past goed bij mijn figuur. Daarnaast wil ik wel altijd dat mijn kleding praktisch is omdat ik het dagelijks draag, ook naar kantoor. Ik vind het leuk om te kijken naar trends en deze te vertalen naar mijn eigen stijl en smaak. Daarom gebruik ik moderne stoffen en kleuren maar combineer het bijvoorbeeld met vintage modellen en accessoires.

Naast kleding die ik dagelijks draag vind ik het leuk om voor speciale gelegenheden te naaien. Bijvoorbeeld voor feestjes of festivals in een bepaalde stijl of thema. Ik ga dan het liefst helemaal los met glitters en een dramatisch silhouette.

Zelf mijn kleding maken betekend voor mij dat ik mij comfortabel voel met wat ik draag en het maken van kleding is mijn creatieve uitlaatklep. Ik ben niet goed in ’s avonds stil zitten op de bank. Dat hou ik misschien twee avonden achter elkaar vol, daarna word ik onrustig en moet ik wat gaan doen en meestal is dat achter de naaimachine kruipen. Naast naaien vind ik het leuk om te borduren en mijn huis te decoreren. Verder hou ik van etentjes met vrienden, cocktails en Disney.

Ik hoop jullie op deze blog te inspireren met mijn creaties!

 

Lees hier mijn blogs