Damesmode Dames Plussize Mode tricot / jersey Blogger Lisa

Thea dress van Sew over it

12 maart 2019

Ik heb twee modussen als het om kleding gaat. Op en top gekleed met jurken, rokken en leuke tops. Of comfortabel. Het kledingstuk uit deze blog valt in de tweede categorie. Op dagen dat ik alleen maar de deur uit ga om te sporten of boodschappen te doen kleed ik mijzelf gemakkelijk. Vaak in een dikke maillot en een losse jurk van een stretchy stof. Deze jurk maakte ik van een dunnere tricot van budgetstoffen in een legergroene kleur.

De jurk is de Thea Dress van Sew over It, een Brits bedrijfje dat patronen maakt en een winkel heeft in Londen. Ik zag dit patroon en vond het er heerlijk uitzien. Hij was te koop als PDF patroon en het duurde dan ook niet lang voordat dit patroon uit mijn printer rolde. Nou moet ik bekennen dat deze stof niet ideaal is voor deze jurk. De stof is eigenlijk te dun. Maar ik moest en zou deze jurk maken en dit was wat ik in huis had…

En weet je wat? Hij zit heerlijk. Het is geen meesterwerk maar ik draag hem erg graag. Het is een heerlijk comfortabel ding om thuis in te werken of om op de bank te hangen. Het patroon is ook nog eens super simpel en zit zo in elkaar. De eerste keer dat ik een patroon maak volg ik vaak exact de instructies. Ik vind de manier van het afwerken van de neklijn niet zo mooi bij deze jurk  dus dat doe ik een volgende keer anders. Want ja, ik moet deze eigenlijk ook in het zwart voor naar kantoor.[

You Might Also Like

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties