Blogger Sarah katoen Tassen Creatief Tutorials Hobby

Gooi restjes stof niet weg! #4 een toilettas

28 augustus 2019

Ja hoor, nu nog het laatste project en dan ben ik klaar voor de vakantie!
Nog even snel een toilettas in elkaar zitten, want echt moeilijk is het niet om dit te maken.
Helemaal als je al een beetje ervaring hebt… En anders is het een heel leuk project om lekker te oefenen!

DIY: Een zelfgemaakte toilettas!

Ik ga op vakantie en ik neem mee...

Tijd om op vakantie te vertrekken, maar liever in stijl met zelfgemaakte creaties ipv alles snel snel alles te proppen in een grote tas.

Voor mijn papieren zakdoekjes maak ik een mooi hoesje, voor mijn balpen wil ik graag een etui, zodat alles mooi binnen handbereik blijft, voor mijn medicatie maak ik een kleine etui en voor de dagelijkse zeep en andere spulletjes maak ik een bijpassende toilet tas.

Zoals jullie in mijn vorige blogjes hebben kunnen lezen heb ik al een aantal leuke dingen gemaakt uit de restjes stof: een klein etuitje, pennen etui en hoesje voor mn papieren zakdoekjes. In deze laatste blog maak ik een toilettas.

 

Toiletzakje

Ook voor de toilettas gebruik ik een patroon van Handmade Mieke. Ik ben fan val al haar patroontjes omdat ze heel duidelijk zijn met veel foto’s en uitleg.

Zoals al eerder doe ik bepaalde dingen graag op mijn eigen manier. Ook hier ga ik iets anders de rits afwerken, probeer gerust beide manieren en kies daarna zelf wat je persoonlijke favoriete manier is.

De toilettas is ideaal om alle zeepjes en cremekes in te bergen. Het etui met de medicamentjes kan er gewoon bij, leuke matching setje

Klaar voor vertrek

Zo, nu enkel nog mijn hoed en de zonnecreme klaarleggen en we kunnen vertrekken. Met dank aan mijn lieve partner die net de auto heeft gevuld met de valiezen (koffers).

Mijn valies (koffer) lijkt zo veel voller dan de zijne, zou ik zo veel meer kledij meehebben? Wat maakt het uit, ik ben alvast blij met mijn matching nieuwe etuis

Zonnige groetjes,

Sarah

You Might Also Like

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties