Blogger Diantha

Volg mijn challenge!

Even voorstellen…

Ik ben Diantha, getrouwd en heb twee kinderen. Een tweeling: een jongen en een meisje, het zijn al echte pubers nu. Ook heb ik een bonusdochter met wie ik samen regelmatig achter de naaimachine zit. Inmiddels ben ik een fulltime moeder. Ik heb als hulpverlener en budgetcoach uit de schuldhulpverlenings sector gewerkt.

Wat ik zo leuk vind aan naaien, is dat ik daar mijn creativiteit  in kwijt kan: ik maak veel voor mijn kinderen, naai graag mooie lingeriesets en ben in 2021 ook de challenge aan gegaan om een jaar lang niks aan kleding te kopen, maar om echt alles zelf te maken.

Omdat  ik nog nooit echt bovenkleding heb gemaakt voor mijzelf, is dat nu de uitdaging die ik aanga. Wat staat goed bij mij, wat past bij mij qua print en kleur.

Ik naai inmiddels 2 jaar en het is echt mijn uitlaadklep en ontspanning geworden! Om nog mooiere lingerie te kunnen ontwerpen en maken ben ik daar nu ook een  cursus voor gaan volgen.

Ik kom uit een creatieve familie: mijn oma en moeder waren ook altijd creatief met allerlei dingen en zij naaiden ook. Als kind had ik daar nooit echt belangstelling voor. Tijdens mijn zwangerschap heb ik wel wat kledingstukjes genaaid en daarna nog met een buurvouw toen mijn kinderen heel klein waren, maar dankzij een kennis ben ik inmiddels flink besmet het naaivirus.

Lisa, mijn  bonusdochter, is hier in de vakanties en om het weekend . Vaak wordt er dan heel veel genaaid, ik vind het zo leuk om haar het te leren! Lisa is nu 9 en naait al een jaar op een van mijn eerste naaimachines. Oud is hij niet echt, nu ongeveer 2 jaar oud, maar het is echt een heerlijke beginners naaimachine.

Ik hoop jullie de komende tijd een idee te geven hoe het met mijn challenge gaat en natuurlijk hoe ik verder ga met de cursus waarin ik leer om lingerie te maken op mijn eigen maten.

Lees hier mijn blogs!