Newborn & Kids jeans imitatie bont Blogger Roelie

Stoere gevoerde Bomberjack van Spijkerstof

12 augustus 2019

Een bomberjack voor de stoere mannetjes!

Hij is stoer, lekker warm en draagt heerlijk! Doordat hij van spijkerstof is gemaakt, kan hij ook nog tegen een stootje, hoe fijn is dat!

Tegenwoordig verkopen ze ook Borg stof bij Budgetstoffen.nl, in allerlei verschillende kleuren. Borg is een heerlijk zachte Teddy stof, het lijkt een beetje op een schapenvacht.

Deze stof kan je heel goed gebruiken voor de voering van jassen, het is een soepele, zachte stof. Dit hoeft echter niet, je kan het ook goed gebruiken voor een kussenhoes, ook zie je het vaak in de maxi-cosi, zodat de kleintjes lekker warm liggen. Of natuurlijk als kleed voor huisdieren.

Ik besloot om het te gebruiken als voering en dit stoere jack van spijkerstof ervan te maken, het patroon dat ik hiervoor heb gebruikt is de Moto Boy uit de Ottobre 1- 2015, patroon 27. Het patroon is duidelijk en makkelijk te volgen, maar niet heel geschikt voor beginnende naaisters.

Ik heb gekozen voor deze variant: een blauwe bloktand rits en manchettenband in dezelfde kleur. Dit band, ook wel bekend als boordstof maakt hem extra stoer en ook zou je hem nog kunnen opleuken met een applicatie.

Met de kleur rits en manchettenband/boordstof kan je natuurlijk lekker combineren naar eigen smaak en maak je er heel makkelijk weer een totaal andere jas van.

 

Ik weet zeker dat een stoere knul in het najaar heel veel plezier en draagcomfort gaat hebben van dit jasje!

You Might Also Like

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties