Quick en easy Tassen

DIY bag strap

26 mei 2022

Ze zijn hotter dan hot; verwisselbare straps voor aan je tas of telefoon! Het zal je vast niet verbazen dat je die ook super makkelijk zelf kunt maken. In deze blog laten we je stap voor stap zien hoe je zelf eenvoudig een bag strap kunt maken! 

Benodigdheden

Zo maak je zelf een bag strap

  1. Werk de randen van het tassenband af met Fray check of blanke nagellak. Dit voorkomt dat de uiteinden extreem gaan rafelen. 
  2. Pak vervolgens de gesp erbij en leg deze voor je neer met de aanhechting wijzend naar beneden. 
  3. Nu pak je het tassenband erbij en steek je het onderlangs in de gesp, over de schuif heen en dan weer onderlangs naar buiten. De schuif is nu bedekt, maar de omlijning van de gesp is nog zichtbaar. 
  4. Leg het uiteinde van het tassenband nu tegen het tassenband aan (je hebt nu dus een vouw waar de schuif in zit gevouwen) en stik vast. 
  5. Nu leg je de gesp met daar aan vast het tassenband weer voor je neer. Zorg ervoor dat de aanhechting van de gesp weer beneden ligt (en dus op het tassenband). 
  6. Nu pak je een van de musketonhaken en haal je het tassenband door de opening heen. Zorg ervoor dat de musketonhaak tegen de goede kant van het tassenband aan ligt. 
  7. Pak de gesp vast bij het tassenband wat er al aan vast zit. Schuif het het nog losse uiteinde van het tassenband over het vastgemaakte tassenband onderlangs de gesp in. Steek het ook onderlangs de gesp weer uit. 
  8. Steek nu het losse uiteinde door de andere musketonhaak heen (weer met de goede kant van de musketonhaak op de goede kant van het tassenband). 
  9. Leg ook hier het uiteinde van het tassenband tegen het tassenband aan en stik vast. 
  10. Nu kun je de musketonhaken aan jouw tas of telefoonhoesje bevestigen en met de gesp jouw bag strap perfect op maat maken!

Kun je nog wel wat visuele uitleg gebruiken? Check onze korte DIY video op YouTube!

You Might Also Like

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties