Damesmode Warme Stoffen imitatie bont Blogger Roelie

Heerlijk, zo’n voorjaarsjasje van Curly Fur!

21 februari 2020

Heerlijk, zo’n voorjaarsjasje van Curly Fur!

Deze jas schiet je zo even aan, hier ga ik zo veel plezier van hebben!!

Als ’t voorjaarszonnetje al voorzichtig doorbreekt, begint ’t bij mij toch echt wel te kriebelen. Weg met die grauwe donkere dagen, laat de lente maar komen!

Zo lekker wanneer de dagen weer langer worden en de narcissen en krokusjes al vrolijk te voorschijn komen.

Dat zijn van die kleine dingen, waar ik echt ontzettend van kan genieten. Ik kan dan ook niet wachten om straks lekker beschut achter het huis met m’n gezicht in het zonnetje te zitten met een bakje thee.

Die zware winterjassen ben ik dan ook al helemaal zat, maar zonder jas is het al gauw te fris.

Daarom ben ik zo blij met deze jas van Curly Fur. Je schiet ‘m zo even aan, heerlijk comfy en zacht! Naast Curly Fur kan je natuurlijk ook kiezen voor een andere soort imitatie bont, bekijk hier de collectie.

Ik was ook op slag verliefd op deze kleur blauw, steelblue, echt heel mooi.

Voor de voering heb ik gekozen voor een zachte katoenen tricot met een speels dessin, genaamd ‘bowtie bunny‘.

Het patroon voor deze jas, al zou je het ook prima een vest kunnen noemen, komt uit de Knip van September 2014, Model 1. Het grappige aan dit patroon is dat er geen zijnaden in zitten. De zijpanden lopen namelijk door. Er zitten naden in het voorpand en in het achterpand. Lekker grote zakken zorgen er voor dat je warme handen houdt, heel belangrijk!

Volgens het patroon zou de jas moeten sluiten met een enkele drukknoop, maar ik het ervoor gekozen om 3 grote knopen met knoopsgaten te maken, dat vond ik toch iets mooier.

In het blogje van Lisa zag je dat ze zelf stofknopen maakte van dezelfde stof, dat is ook een mooi alternatief.

Ik ben klaar voor het voorjaar, laat het zonnetje nu maar komen!!

You Might Also Like

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties