Blogger Sarah her Creations

Creatieve Cosplayer

Even voorstellen…

Hallo allemaal!

Ik vind het heel leuk dat ik nu blogposts voor Budgetstoffen mag gaan schrijven. Ik zal me even voorstellen.

Ik ben Sarah, 23 jaar oud en ik woon in Sint Maria Oudenhove een klein dorpje in Zottegem.

Ik heb Cosplay leren kennen door mijn vriend, bijna 4 jaar geleden. Hij deed het al, ik nog niet. Ik heb toen ook besloten dat ik ook Cosplay wilde doen, maar geen outfits wou kopen. Ik geloofde dat ik dat zelf ook kon. Toen 2 jaar geleden de film the nutcracker and the four realms uitkwam, had ik allen de trailer nog maar gezien en wist al meteen welke cosplay ik wou gaan maken.

Daar ben ik aan begonnen met mijn klein beetje naai ervaring. Deze is gelukt om te maken maar toen dacht ik, Ik vind dit leuk ik zou dit wel willen doen als job dus besloot ik vorig jaar om via de vdab een opleiding te volgen in het stikken waardoor dit nu dus ook mijn job is.

Ik maak matrassen bij Recticel in Geraardsbergen. Na mijn job maak ik thuis kleding voor mezelf en voor de kleinste in de familie. Naast naaien heb ik ook nog een borduurmachine waar ik dan mijn kleding of de kleding van de kleinste mee opleuks

Ik hoop jullie dan ook te kunnen inspireren met mijn blogjes die ik in de toekomst zal gaan maken.

Lees hier mijn blogs