Blogger Nienke

Hi allemaal!

Mijn naam is Nienke, ik ben 28 jaar oud en ik woon samen met mijn man  en twee jongens in Oirschot, Noord-Brabant. Overdag ben ik druk bezig als mama en docent op een middelbare school, ’s avonds ben ik bijna altijd wel even achter mijn naaimachine te vinden.

Als klein meisje wilde ik alleen nog maar “zwierjurken” aan en mijn moeder maakte die één voor één zelf achter haar oude naaimachine. Wat vond ik dat gaaf! Al vanaf jonge leeftijd wilde ik dat ook leren! Ik begon enthousiast met naald en draad aan kleding voor mijn Barbies, maar pas in september 2018 voegde ik daad bij het woord; ik ging op naailes. 

Ondertussen maak ik veel kleding voor mijn zonen, maar ook maak ik af en toe wat voor mezelf. Afgelopen oktober maakte ik op Instagram het profiel “Boys from the Blog” aan, waar ik deel wat ik maak. Ik vind het vooral leuk om nieuwe dingen uit te proberen en dat zie je daar ook terug! Via die weg, maar zeker ook via deze blog, hoop ik jullie te kunnen inspireren tot het maken van stoere, hippe kleding voor jongens én nog steeds dezelfde zwierige jurken voor jezelf (oké en af en toe ook een stoere trui of wat anders 😉)

Veel plezier met lezen, maken én dragen! Mocht je vragen hebben, benader me dan gerust 😊

Liefs,

Nienke

Lees hier mijn blogs: