Blogger Marga

Even voorstellen…

Ik ben Marga, getrouwd en heb twee kinderen. Ik ben eigenlijk ook getrouwd met mijn Bernina 1030 want die heb ik sinds mijn 15de… Mijn specialisatie is het beroemde Chanel jasje. Inmiddels heb ik er heel veel gemaakt en er zelfs een hele website omheen gebouwd. Mocht je ergens op het platteland opvallend veel vrouwen in Chanel-style jasjes zien lopen, dan weet je dat ik daar in de buurt woon.
Los daarvan maak ik ook graag kostuums voor LARP, Cosplay & Fantasy. Maar de nieuwe trends van upcycling, duurzaam naaien en mooie Haute (vintage) Couture maken van goedkope stoffen, spreekt mij ook zeer aan. Vandaar dat ik terecht kwam bij Budgetstoffen, die prima stoffen leveren voor betaalbare naaiprojecten.
Daarnaast ben ik schrijfster en een 50+ model. Zodoende maakt niet alleen mijn naaimachine overuren, maar ook mijn pc en de camera. Ik deel graag mijn bevindingen over naaipatronen, stoffen en trends met andere naaisters want eigen kleding maken, is niet alleen ontzettend leuk om te doen, maar ook goed voor het milieu én duurzaam. En informatie delen = (digitale) vriendschap!

Lees hier mijn blogs