Blogger Fieke

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog!

Ik ben een tijdje geleden gevraagd of ik wilde gaan bloggen voor Budget Stoffen. Ook al heb ik het erg druk leek het me zeker heel leuk!

Maar ik zal mezelf eerst eens voorstellen zodat jullie een beetje weten wie ik ben en wat ik zoal doe.

Ik ben moeder van 3 kindjes; 2 jongens en 1 meid. ik werk zelf in de zorg wat ik echt met heel veel plezier doe. Naast al dat werken heeft dochterlief een pony waar per dag ook de nodige uurtjes in gaan zitten. De tijd die er nog overblijft, besteed ik graag aan naaien natuurlijk!

Ik ben 3 jaar geleden begonnen met naaien met het idee dat het wel makkelijk zou zijn als ik zelf broeken kon inkorten. Begon met een speldenkussen en  met toen een kleine baby in huis, begon de volgende dag al gelijk aan baby broekje. Van daaruit ging het eigenlijk heel snel. Heb toen best veel voor de kinderen genaaid en alles geleerd via internet en Youtube. En door het gewoon te doen eigenlijk.

Het duurde niet lang en ik was helemaal verknocht. Na een jaartje wilde ik proberen een jurk voor mezelf te naaien. Had een boek van Gretchen Hirsch en wilde graag een jurk maken met het basis lijf patroon. Dit zijn patronen voor jurken zonder stretch.
En ja hoor….daar waar ik bang voor was mislukte….de buste was veel te groot dus daar begon de uitdaging. Na 5 muslins had ik eindelijk de goede maat en dat gaf toch wel zoveel zelfvertrouwen en motivatie dat ik daarna eigenlijk voornamelijk voor mezelf ben gaan naaien.

Mochten jullie een kijkje willen nemen kunnen jullie op mijn instagram account Dressed in Dutch kijken.
Ik hoop dat jullie het leuk vinden als ik af en toe eens een blogje schrijf. Ik wel i.i.g!

Lees hier mijn blogs

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties