Over ons

Maak er wat moois van!

Bij Budgetstoffen.nl houden we van stoffen, voor leuke prijsjes!

We hebben een heel uniek en kleurrijk assortiment, met constant nieuw aanbod! De stoffen uit onze basiscollectie zijn altijd uit voorraad leverbaar en verkrijgbaar in een ruime keuze kleuren.

Van modestoffen tot theaterstoffen, decoratiestoffen, meubelstoffen, kinderstoffen, carnavalsstoffen en ga zo nog maar even door… Onze stoffen worden werkelijk overal voor gebruikt en iedereen maakt er weer zijn eigen mooie creatie van!

Altijd al zelf kleding willen maken of zoek je inspiratie voor je interieur?
Je staat hierin zeker niet alleen. We krijgen creaties onder ogen op het gebied van mode, voor zowel kinderen als volwassenen, maar ook huisdieren, tassen, je kunt het zo gek niet bedenken, alles komt aan bod. Het varieert van ontwerpen die zeker haalbaar zijn voor iemand die voor de eerste keer achter de naaimachine kruipt, maar ook de meest kunstzinnige ontwerpen voor  bijvoorbeeld Cosplay komen voorbij.

Wij zijn dol op al die verschillende kleuren, creatieve uitspattingen en handgemaakte producten die met veel zorg en liefde in elkaar zijn gezet. Van hobby tot heus kunstwerk, aan creativiteit zit duidelijk geen grens en dat vinden wij zo mooi.

Kan jij ook een unieke bijdrage leveren aan dit blog? Laat het ons gerust weten, dan kunnen we samen overleggen wat hierin de mogelijkheden zijn.

VRAGEN?

Wil jij je eigengemaakte creaties delen via ons blog? Of vind je het leuk om blogjes te schrijven over naaitechnieken en/of handige tips. We horen dit graag! Dan gaan we samen in overleg wat de mogelijkheden hierin zijn en welke voorwaarden er aan verbonden zitten.

Daarnaast vinden wij feedback erg belangrijk! Dus heb je tips, leuke ideeën of mis je bepaalde informatie? We horen dit heel graag!

Alle stoffen en naaibenodigdheden zijn online te bestellen, ga hiervoor naar onze webshop

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar via: +31 (0)341 27 68 98.

Ook zijn we via de chat op onze website, per mail via contact@budgetstoffen.nl , of het contactformulier te bereiken. We proberen zo snel mogelijk te antwoorden.