Blogger Joyce

[image_with_animation image_url=”8262″ alignment=”” animation=”Fade In” img_link_large=”yes” border_radius=”none” box_shadow=”none” max_width=”100%”][divider line_type=”No Line”][divider line_type=”No Line”][nectar_highlighted_text style=”full_text”]

Volg me ook op mijn eigen

Social Media!

[/nectar_highlighted_text][nectar_icon icon_family=”iconsmind” icon_style=”default” icon_color=”Extra-Color-1″ open_new_tab=”true” icon_padding=”20px” url=”https://www.instagram.com/joycerewijkfotografie/” icon_size=”50″ icon_iconsmind=”iconsmind-Instagram”][nectar_icon icon_family=”iconsmind” icon_style=”default” icon_color=”Extra-Color-1″ open_new_tab=”true” icon_padding=”20px” url=”https://www.facebook.com/joycerewijkfotografie/” icon_size=”50″ icon_iconsmind=”iconsmind-Facebook”][nectar_icon icon_family=”iconsmind” icon_style=”default” icon_color=”Extra-Color-1″ open_new_tab=”true” icon_padding=”20px” url=”https://nl.pinterest.com/joycerewijkfotografie/” icon_size=”50″ icon_iconsmind=”iconsmind-Pinterest”]

creatief fotograaf

Even voorstellen…

Een tijdje geleden ben ik uitgekozen als één van de vriendjes van Budgetstoffen om van hun stoffen prachtige creaties te maken, super gaaf natuurlijk!! Ik ben geen professionele naaister maar ben graag creatief bezig met mijn handen, dus zo ook met de naaimachine.

Wel ben ik een professioneel fotograaf (dat dan weer wel 🙂 ) en maak ik graag mooie jurken voor mijn zwangere klanten. Hiervoor heb ik dan ook stof uitgezocht. Zo ben ik begonnen om eerst een turquoise zwangerschapsjurk te maken. Ik heb daarvoor de patronen vaan CDDpatterns gebruikt, dit zijn betaalde patronen, deze Canadese ontwerpster verkoopt patronen en zijn naar smaak volledig aan te passen, zo kan je patronen van een losse rok, top en als je wilt ook nog losse mouwen bestellen, zo kun je dus eindeloos combineren en heb je iedere keer weer een unieke jurk.

[nectar_highlighted_text style=”full_text”]Deze jurk is gemaakt van stretch katoen (top) , viscose tricot (onderrok) en chiffon (rok). Met name voor mijn zwangere klanten vind ik het belangrijk dat alle stoffen lekker zitten, goed mee rekken en/of soepel vallen.

De top is een off-shoulder model en gemaakt van de stretch katoen, toen ik deze stof voor het eerst voorbij zag komen was ik direct verliefd! De kleur! Het motiefje! Prachtig.

De stof is een vrij stevige stof, maar wel met stretch erin. In dit geval, waarbij ik een ‘off-shoulder model’ top heb gemaakt (waar geen rits of andere sluiting in verwerkt is), kan deze stof prima.

Omdat de stof wel wat steviger is, zou ik wel adviseren bij een model met mouwtjes of een meer aansluitend model toch een ritssluiting in te naaien, de stretch is niet voldoende om soepel over je hoofd heen te trekken.

De rok is een half cirkel model rok met een onderrok van viscose tricot, ik ben ECHT fan van deze stof en gebruik deze dan ook veel. Zowel als onderstof maar ook gewoon zo. De stof is zo lekker zacht en rekt heerlijk mee, al mijn zwangere klanten vinden deze stof zo lekker om hun buik heen zitten! Voor mij is het heel belangrijk dat een jurk comfortabel zit, dat zie je namelijk altijd terug op de foto’s.

De bovenstof van de rok is gemaakt van chiffon, in heel veel kleuren te krijgen en altijd lekker om mee te werken. Het valt altijd zo lekker soepel en valt mooi over de buik heen, geeft een mooi zwevend effect, iets wat ik zelf wel echt mooi vind!

Nadat ik deze jurk gemaakt heb ben ik op stap gegaan met één van mijn zwangere klanten om de jurk te testen, en wat een kleur… prachtig! De jurk zat heerlijk, valt goed en ziet er zo mooi uit op de foto, hieronder het resultaat! wat vinden jullie?

De volgende keer neem ik jullie mee bij het maken van mijn nummer 1 favoriet, jurk van kant![/nectar_highlighted_text]

[image_with_animation image_url=”8259″ alignment=”” animation=”Fade In” img_link_large=”yes” border_radius=”none” box_shadow=”none” max_width=”100%”]
[image_with_animation image_url=”8260″ alignment=”” animation=”Fade In” img_link_large=”yes” border_radius=”none” box_shadow=”none” max_width=”100%”]
[image_with_animation image_url=”8261″ alignment=”” animation=”Fade In” img_link_large=”yes” border_radius=”none” box_shadow=”none” max_width=”100%”]
[nectar_highlighted_text style=”full_text”]

Lees hier mijn blogs

[/nectar_highlighted_text][nectar_blog layout=”masonry-blog-fullwidth” blog_masonry_style=”inherit” category=”blogger-joyce” enable_pagination=”true” pagination_type=”default” load_in_animation=”fade_in_from_bottom” order=”DESC” orderby=”date” posts_per_page=”20″]